top of page

RUNNING THERAPIE

"Hard"lopen is goed voor lichaam en geest. Door actief bezig te zijn in de natuur train je onbewust jouw lijf om te gaan voelen, grenzen te zoeken en ook te verleggen op een speelse manier. 

Wat is Running Therapie?

Ervaar je veel negatieve stress, ben je snel moe of lusteloos. Wil je ongewenste patronen doorbreken en nieuwe, gewenste patronen eigen maken, dan is Running Therapie iets voor jou.

Tijdens een traject van 8 of 12 weken ga je twee keer per de week met mij de natuur in. Lopen, hardlopen op elk wenselijk niveau. Daarnaast oefen je zelf ook nog één keer per week.

Het is ook mogelijk dat we op verschillende momenten ademoefeningen doen of misschien een dip in de zee. We kunnen wat dat betreft alle kanten op. We stemmen het programma af op jouw behoeftes

 

Het hoofddoel is om van het hoofd weer in het lichaam te komen door de meest simpele tools die er zijn. 

BEWEGEN, NATUUR, ADEMHALING EN LACHEN

Couple Running
Leuning.jpg

Kosten

Particulier:

Een traject van 8 weken kost €300,- (incl btw)

Een traject van 12 weken kost €450,- (incl btw)

 

Werkgever
Ben je (deels) arbeidsongeschikt? Dan is je werkgever of bedrijfsarts mogelijk bereid om de kosten van de runningtherapie te vergoeden. Werk je nog wel maar heb je stress-gerelateerde klachten? Informeer dan of je preventief de runningtherapie mag volgen.

Zorgverzekeraars
Ook zorgverzekeraars zien het positieve effect van runningtherapie.  De Friesland, ONVZ en Zorg en Zekerheid vergoeden runningtherapie in 2023. 
Informeer in elk geval bij je ziektekostenverzekeraar (of werkgever) of je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding in het kader van gezondheid- en beweegprogramma’s.

Voor bedrijven of werkgevers hanteer ik andere tarieven.

 

Aanmelden of extra informatie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page