top of page

Actieve IJS en Kettlebell Workshop

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur Jelle Schut en Kettlebell trainer Bert Houtenbos. Ervaar wat adem, ijs, Kettlebell training, duinen en de zee voor invloed hebben op je lichaam en geest en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

Waar, Wat, Hoe

Op één van de meest historische plekken in ons land tegenover de ruïne van Egmond is Huys Egmont gevestigd. Hier hebben wij de hele locatie tot onze beschikking. Aan de hand van twee ervaren instructeurs leer je de theorie achter adem, ijs en activatie training direct toepassen in de praktijk.

Ben je sportief en heb je zin in een actieve dag vol met uitdagingen dan is dit echt wat voor jou.

Zondag 10 maart van 12:30 tot 17:30

€ 120,-

KETTLEBELL

Spieren bouwen, vet verbranden, functionele kracht ontwikkelen én je balans/stabiliteit ontwikkelen.
De kettlebell is divers, de kettlebell is een bonk staal vol met power en een kettlebell is ook nog goedkoop. Geen dure apparaten of een sportschool abonnement nodig. Kettlebell oefeningen zijn enorm dynamisch en multifunctioneel. De voordelen zijn onder andere meer flexibiliteit, conditie en functionele kracht. Met kettlebell oefeningen gebruik je vaak al je spieren waardoor je vetverbranding omhoog schiet en je spieren kan bouwen. 

bottom of page